Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare.

 

Consulta un specialist!


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 Introducere » Aspiratoare » Aspirator Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2


    

Aspirator Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2

In stoc

Nou

 

Numar produs: 4894899
Producător: Xiaomi
preţ normal 3 000 LEI
Astazi numai : fără TVA: 2 268 LEI
Astazi numai : cu TVA (19 %):
2 699 LEI

în coş:
  buc  


Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2

Un nou nivel al inovatiei!Avantaje:

 • Motor Brushless (fără perii, pentru durată de viată foarte mare și eficiență energetică maximă);
 • Funcționare Multi-suprafețe;
 • Zgomot redus;
 • Mereu Încărcat: Autonomie 2.5h per ciclu și încărcare automată (după finalizarea ciclului de curațare, robotul se încarcă singur și este din nou gata de acțiune);
 • Acumulator puternic: 5200 mAh;
 • Aspirație: 2000pa;
 • Esențial pentru întreținerea unui mediu sănătos, fără praf, fără efort (ideal pentru familii cu nou născuți, animale de companie, cei care apreciaza un mediu impecabil);
 • Adio praf sub mobilier! Înălțimea mică permite robotului să curețe sub cele mai joase piese de mobilier.

 

Curățare la un nou nivel

Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2 combină doua funcții care vor permite aspiratorului, în primul rând, să măture podeaua și după aceea să o spele. Datorită rezervorului încorporat, acest dispozitiv poate absorbi apa și astfel asigură curățarea eficientă. Peria principală tip V (viteză de rotație 1350rotații/minut) împreună cu periile laterale tip Z (viteză de rotație 330rotații/minut) asigură o curățare foarte eficientă.


Rezervor cu apă

Pentru curățarea eficientă, aspiratorul este echipat cu un rezervor special de apă. Este construit pentru a fi ușor de folosit și fără probleme la instalare. Apa din rezervor hidratează materialul din microfibră. În acest regim, dispozitivul poate funcționa aproximativ 40-50 de minute. Sistemul inteligent funcționează conform sistemului bionic al plantelor și controlează apa de unul singur.
Senzor de distanță prin laser

Dispozitivul este prevăzut cu un senzor special de distanță prin laser, care permite monitorizarea zonei înconjurătoare (unghiul de vizualizare este de 360 de grade) și cartografierea interioară folosind algoritmul SLAM. De aceea se poate deplasa cu usurință în casa dumneavoastră pentru a-și îndeplini sarcinile.
Operare extrem de simplă (Ca un joc...)

Aspiratorul se poate sincroniza prin aplicația specială Mijia. Veți putea vedea harta casei sau a apartamentului dvs. și apăsând pe zona dorită veți naviga dispozitivul la acea locație. Mai mult decât atât, dispozitivul poate planifica singur ruta de curățare. Aplicația vă permite să vizualizați procesul de curățare, setați timpul de curățare, actualizați sistemul sau chiar alegeți numele robotului.

Fără bariere

Xiaomi a încorporat in noul model funția de cătărare peste obstacole de până la 2 cm înățime. Acum nimic nu il mai poate opri.
Aspirare puternică

În comparație cu modelul anterior, puterea de aspirare a fost crescută la aproximativ 2000Pa (putere de aspirare). Sistemul tip tornadă coordonează periile principală si laterală asigurând curățarea podelei. Acest dispozitiv inteligent poate recunoaște covorul sau mocheta. De obicei, funcționează în mod normal de aspirație, dar când începe curățarea covorului, nivelul maxim de aspirare se activează și astfel asigură o curățare cât mai aproape de perfecțiune.
Protecție împotriva părului

În orice proces de curățare, în special la un aspirator, poate apărea o situație neplăcută, cum ar fi ruperea motorului cauzată de părul introdus în el. Pentru a evita această problemă, roțile și peria laterală au un design special care nu permite blocarea părilui. De asemenea, acest sistem ajută și la protejarea dispozitivului împotriva supraîncălzirii.

Zgomot redus

Uită de zgomotul deranjant al unui aspirator. Construcția sitelor (bumbac și material poros) asigură funcționarea dispozitivului cu un nivel scazut de zgomot.

Baza de încărcare îmbunătățită si acumulator de capacitate mare

Acum, dispozitivul se blochează în baza de încărcare mai precis. În plus, acesta dispune de protecție împotriva supratensiunii și a scurtcircuitului. Acest dispozitiv inteligent poate înțelege când nivelul bateriei este scăzut și va găsi (utilizând 2 senzori laser) de la sine stația de andocare pentru încărcare.

Bateria puternică de 5200mAh face ca aspiratorul să poată funcționa aproximativ 2,5 ore. Este egal cu curățarea a 250mp de zonă de locuit.

 

 

Producator: Xiaomi 
Functii: Aspiratie,Maturare
Reincarcare automata: Da 
Aspiratie (pa): 2000pa 
Timp lucru: 2.5h

Informatii alimentare
Tip baterie: Li-ion 
Capacitate: 5200mAh

Dimensiune si greutate
Greutate: 3.5 kg 
Dimensiune (L x W x H): 35.30 x 35.00 x 6.65 cm

Continut pachet
1 x Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2, 1 x CN Plug Adapter, 1 x Charging Dock

NjMxMz