Produsul a fost adăugat in coș!


Continuă cumpărăturile Finalizează comanda

Despre noi

Bine ati venit pe iHunt.ro!

 

     Compania iHunt Technology a fost infiintata in anul 2015 si este producator sub brand propriu si importator de telefoane mobile si echipamente electronice. Aflata in plina ascensiune pe piata locala, compania romaneasca iHunt Technology, tinde sa devina cel mai mare importator direct de telefoane mobile chinezesti bazat pe diversitate din Romania.
     În momentul actual, brandul iHunt este în top 3 branduri de telefoane mobile cu capital românesc având o pondere pe piaţa autohtonă tot mai mare ( 0.1% în 2015/ 0.4% în 2016/ 0.8% în 2017).
     iHunt detine relatii stranse de colaborare cu cei mai importanti furnizori si fabrici din China, cu vechimi considerabile in domeniu. Productia produselor sub brand propriu se desfasoara in mai multe fabrici, in functie de ofertele, capacitatile si serviciile acestora. Am selectat de-a lungul timpului parteneri eficienti, cu servicii complexe de control al calitatii si capacitati adecvate de productie, corect adaptate pentru a satisface nevoile clientilor Europeni. De cele mai multe ori, acestia produc componente, subansamble sau produse finite pentru cele mai mari nume in domeniu.
     Evolutia produselor noastre face ca in anul 2018, telefoanele iHunt sa inglobeze componente de la producatori de top cum ar fi : SAMSUNG (camere / senzori foto, memorii RAM si ROM), SONY (camere / senzori foto, acumulatori), SHARP (display), LG (display), Corning Gorilla Glass (touch-screen), Dragontraill Glass (touch-screen), OmniVision (camere / senzori foto), Qualcomm (SoC), MediaTek (SoC), BAK (acumulatori), ATL (acumulatori), FocalTech (senzori amprente).

     iHunt este printre primii importatori de telefoane mobile accesibile din China, ca alternativa la brandurile consacrate si printre primele companii care a oferit solutii accesibile in segmentul telefoanelor rezistente la apa, socuri si praf – inclusiv pentru aplicatii profesionale/industriale , asumandu-si serios rolul de pionier, investind in promovarea produselor cu exclusivitate teritoriala si oferind servicii corecte, cumparatorului.
     Ca urmare a pozitiei de piata, a bunelor colaborari si a promovarii, iHunt a obtinut drepturi exclusive teritoriale pentru marcile Blackview, Allcall, AGM Mobile, UmiDigi, Oukitel, Koolnee, Doopro, astfel devenind singurul importator si distribuitor autorizat.

Premii

 

     Suntem bucurosi sa impartasim faptul ca iHunt este una din cele 15 Finaliste ale celei de-a doua editii Made in Romania – 15 Companii unice pentru cresterea economiei romanesti, editia 2018, organizata de Bursa De Valori Bucuresti.
     Made in Romania este un proiect al Bursei de Valori Bucuresti, lansat cu scopul de a identifica viitoarele motoare ale economiei romanesti si de a le promova, imbunatatind transparenta, vizibilitatea, reputatia, asigurand cresterea si dezvoltarea ulterioara.

     La aceasta editie au fost inregistrate peste 200 de companii, din care Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu Comitetul de Nominalizare, format din 12 experti din diverse ramuri ale economiei, au selectat 50 de companii semifinaliste.
     In urmatoarea etapa, Juriul Made in Romania, alaturi de votul publicului, au stabilit cele 15 companii finaliste in cadrul Galei Made in Romania, din 25 Aprilie 2018. Cele 15 companii finaliste ale editiei 2018 : iHunt Technology (iHunt.ro), Allview, Aqua Carpatica, ApiLand, Bilka Steel, Bebe Tei, Carturesti, Cramele Recas, City Grill, Farmec, Musette, Qualitance, Simultan (SIM), Te-Rox Prod, Tremend Software consulting.

 

     iHunt X6 a fost desemnat PRODUSUL ANULUI 2015, categoria Smartphone Rugged la Gala Premiilor Connect - unul dintre cele mai importante evenimente din lumea IT&C din Romania, reusind sa invinga concurenti precum : Samsung Galaxy Xcover 3, Utok Dorel 3, CAT S60, Evolio Ranger, Kyocera Torque

 

     iHunt.ro în cifre

       - 2016 : 13.115.712 RON

       - 2017 : 21.445.058 RON

       - Noiembrie : 2.100.000 vizite

       - Decembrie : 1.900.000 vizite

        - Locul 3 in Profitshare – categoria IT & Locul 4 in Profitshare – General

        - Locul 2 in 2Performant – IT&C

 

 

Detalii in legatura cu procesul de fabricare aici!
Sursa: Androidro.ro YouTube